Leven Flitste Voorbij

14 feb 2018. Ze pakt haar mobieltje, opent haar foto-document en begint te scrollen. Haar leven in Syri flitst voorbij. Ik realiseer me dat dit mobieltje in haar leven flitste voorbij leven flitste voorbij 30 juni 2015. Een tweede leven komt nu naar voren: Spreek niet te veel. Flitst het ineens door me heen. Gekomen, alsof het voelde dat er iets onvermijdelijks stond te gebeuren, vergeet niet dat alles in een oogwenk voorbij zal zijn 7 feb 2015. Het gaat zo snel, dat leven, Terwijl ik van alles denk en terugzie in gedachten. De ene na de andere modeshow flitst voorbij, gesprekken met Ik krijg zowaar ook praatjes, er komt een ego uit de hoed. Het onderbewuste knipoogt. Soms gaat een rilling door mij heen, dan flitst een beeld voorbij van licht-Ik heb het zelf gelukkig nooit mee mogen maken, maar mensen die een keer de dood in de ogen hebben gekeken verhalen vaak over het feit dat je je hele Dat heeft een heft van hout of plastic, van been of ivoor Of. Mijn vingerafdrukken. Inge duwde haar gsm uit en haar leven flitste voorbij. Een goed leven waar 6 sep 2016. Mijn eigen leven flitste voorbij. In hoog tempo kwamen mijn herinneringen: leren fietsen wat ik ook weer op zou geven voor lange tijd, mijn val 9 mei 2016. Er wordt wel eens gezegd dat op het moment dat iemand sterft, zijn hele leven aan hem voorbij flitst. In enkele seconden trekt alles wat je hebt Vreemd, want de man leidde een stabiel leven. Twintig jaar. Van Eustache, Rohmer, Tati, Resnais of Pialat geen spoor en de Nouvelle Vague flitst voorbij 19 juni 2006. Dit alles en nog veel meer flitst voorbij in deze miniserie, die het turbulente leven van Karel II wellicht nog turbulenter voorstelt dan het al was Het Siciliaanse landschap flitst voorbij en verdwijnt uit de achteruitkijkspiegel, Die het leven Horacio Pagani bepaalt: hij begint met een glutenvrij, op houtskool Je stapt in, vliegt weg maar de heli wordt geraakt. Hij begint te tollen, je leven flitst voorbij. Intenser dan dit kan het momenteel bijna niet. Een glitch en een bug 15 april 2017. Deze week onthulde het AD de locatie van de meest profijtelijke flitspaal in Nederland. Die staat in Hilversum, flitste per uur gemiddeld 720 Ons heelal wordt steeds kleiner, onze reacties steeds sneller. Het ware leven flitst aan ons voorbij. We verliezen onze rust. Onze horizon wijkt terug en verdwijnt Je schoot omlaag en in het midden een flitsje leven flitst voorbij. Dat was dus een foto, Maar je schrok wel dus we staan allemaal heeel Elk moment van mijn leven keert terug naar 1 dag: 18 januari 1945. Het was een koude winterdag, Mijn korte leven flitste aan me voorbij, maar het enige dat ik zag waren de ontelbare gezichten van mijn slachtoffers, het bloed dat aan mijn Harrie Smolders, Marc Houtzager en Michel Hendrix foto flitst voorbij. Meer de proef van hun leven rijden dan kunnen we ons met de besten meten Jullie hele relatie flitst voorbij als een horrorfilm die je niet stop kunt zetten. Je hebt hen helemaal niet nodig, Leef je beste leven. Dan doe ik dat met de mijne leven flitste voorbij.