Kerstkaarten Met Mallen Gemaakt Pinterest

Kaartje gemaakt met de nieuwe ronde mal van Marianne Design M. K-Roodborstje, achtergrond gemaakt met indigoblu Royal Peacock. Roze kerstkaart Blader door Kerstkaarten, Kaarten Maken en meer. Marianne Design mallen LR0369 Ster XL. Gemaakt met de prachtige mal van Marianne Design Al de bloemen op deze kaart zijn met dezelfde mal 66021081 gemaakt, en dit is zo verschrikkelijk leuk om te doen. Ik maak doorgaans het hele jaar door kerstkaarten en ik moet heel eerlijk toegeven dat ik dan ook. Design via Pinterest CreAnita: kerstkaart zonder bloemen. Omas kaartenhoekje: Kerstkaart week 41. Gemaakt met de prachtige mal van Marianne Design kerstkaarten met mallen gemaakt pinterest Hoi allemaal. Vorige keer had ik jullie beloofd om nog een kaart met die mooie grote mal LR0383 te laten zien. Je hebt er veel mogelijkh. Vandaag is het mijn kerstkaarten met mallen gemaakt pinterest Vanmorgen heb ik samen met Gerrie deze kluskaart voor mannen gemaakt. De mallen zijn van Scrapkaart. Gisteren heb ik dit scrapkaartje gemaakt met de mal van Crealies. Puzzel kerstkaart. Vanmorgen heb ik Pinterest. Pinterest Vorige week tijdens de demodag in onze winkel ben ik aan de slag gegaan met de ontzettend gave Creatable XL mal LR0445 van Anja van Laar Marianne Kerstkaart gemaakt met mallen van Memorybox en Marianne Design. Kaart Proficiat gemaakt met Spellbinders Victorian Border strip Demo Kreamiek 41 minuten geleden. 31; gefeliciteerd 1; geldkado 5; gemaakt door manlief 3; Gerda Steiner 4. Elke donderdag een kerstkaart. Volg me ook op Pinterest Kerstkaarten Om Kerstkaart met Marianne Design mallen. Een kaart die helemaal gemaakt is met producten van Marianne Design, Trijntjes Kaarten: Lijstje is van Ikea verschillende kleuren en tekst is gemaakt in Word. Een doosje Merci is wat mij. De laatste tijd whahah. Maar goed, zij vroeg of ik een blik mal omslag kon maken met de tekst Terug blik e. Kerstkaart Mijn Kerst Wens kerstkaarten met mallen gemaakt pinterest 31 dec 2017. Op de valreep nog even wat kerstkaartjes gemaakt voor Miranda, een collega en voor mijn zus. Inmiddels heb ik een kerstkaart ontvangen van Mariken en Sarah. Op Pinterest zag ik deze kaart met handlettering. Carola wilde graag weten welke mal ik had gebruikt voor de kleine memo blaadjes en Weer eens een gewone vierkante kaart gemaakt. Heb een kaart van 15 x 15 cm gesneden van groenblauw cardstock. Daarop van designpapier een vierkant 1 dag geleden. Hallo allemaal dit is mijn tweede post vandaag ik wilde graag nog meedoen bij http: de-egel Blogspot. Com201806juni-challenge-59. Html en Vandaag heb ik weer maar eens een kerstkaart gemaakt. Er komen zoveel mooie nieuwe mallen uit dat het weer een feestje is om aan de slag.